Το Frulite, ο χυμός ψυγείου της Coca-Cola Τρία Έψιλον, ακολουθώντας την παγκόσμια διατροφική τάση πίσω από την κατανάλωση μούρων (berries), αλλά και φρούτων υψηλής διατροφικής και αντιοξειδωτικής αξίας, λανσάρει τη νέα προϊοντική σειρά Frulite Funky Berry.

Διαθέσιμη σε τρεις νέες γεύσεις κοκτέιλ φρουτοποτών, η σειρά Frulite Funky Berry προσφέρει 3 γευστικούς συνδυασμούς: Κοκτέιλ Φρουτοποτό Ράσμπερι Λεμόνι, Κοκτέιλ Φρουτοποτό Ακτινίδιο Φράουλα και Κοκτέιλ Φρουτοποτό Μύρτιλο Ράσμπερι Φράουλα. Η σειρά λανσάρεται με νέα τηλεοπτική ταινία, μέσα από την οποία μεταφερόμαστε στο Frulite Zone, ένα μέρος γεμάτο ενέργεια, τρέλα και χρώμα, όπου και συναντάμε για πρώτη φορά το Frulite Funky Berry.

Επιπλέον, η διαδικτυακή πλατφόρμα του Frulite, frulite.gr, ανανεώνεται και φιλοξενεί τρεις προσωπικότητες του διαδικτύου, τη Βενετία Καμάρα, τον Jeremy και τον KarpouziFetaGaming, oι οποίοι προσκαλούν το κοινό μέσω Social Media να λάβει μέρος σε διαγωνισμό που προσφέρει πλούσια δώρα. Κάθε μέρα ο χυμός χαρίζει προϊόντα Fruilte σε έναν τυχερό, ενώ κάθε εβδομάδα ένας νικητής κερδίζει εμπειρίες, τις οποίες έχει τη δυνατότητα να ζήσει παρέα με έναν από τους τρεις influencers. Το μεγάλο δώρο του διαγωνισμού είναι ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη.