Η Warply δημιούργησε τη νέα πλατφόρμα Ku\do’s by Warply για την επιβράβευση προσωπικού. Πρόκειται για ένα σύστημα για rewards & benefits, με πλατφόρμα, mobile apps και website. Η νέα πλατφόρμα λειτουργεί συμπληρωματικά με τα εταιρικά intranet.

Επίσης, μέσα από την ίδια πλατφόρμα, υπάρχουν διαθέσιμοι μηχανισμοί και για booking σε online/offline σεμινάρια, για content management, για online τεστ και quiz γνώσεων, καθώς και αυτοματοποιημένες πιστοποιήσεις που μπορεί να λαμβάνει ο χρήστης μετά από ένα επιτυχημένο course.

Ο χρήστης μπορεί να συγκεντρώνει πόντους επιβράβευσης από όλα αυτά τα «εκπαιδευτικά» actions, αλλά και από την επίτευξη στόχων στην εργασία του, όπως και για lifetime events, π.χ. τα γενέθλιά του, καθώς και για συμμετοχή σε διαγωνισμούς, σε εταιρικές ενέργειες CSR κ.ά.

Παράλληλα, μπορεί να κάνει και την εξαργύρωση των πόντων επιβράβευσης μέσα από την ίδια πλατφόρμα. Ο CEO της Warply Γιάννης Δοξαράς δήλωσε σχετικά: «Το πακέτο υπηρεσιών και τεχνολογιών Ku\do’s by Warply αποτελεί την εξέλιξη της ανταμοιβής των εργαζομένων μέσω μη φορολογούμενων εκπτώσεων».