Η Misko προχωρά σε ένα νέο λανσάρισμα και παρουσιάζει τα Misko Χωρίς Γλουτένη, τα οποία έρχονται για να διευρύνουν τις γαστρονομικές επιλογές για μία ακόμη ομάδα καταναλωτών. Τα Misko Χωρίς Γλουτένη τοποθετούνται ως ιδανικός σύμμαχος διατροφής για εκείνους που είναι λάτρεις των ζυμαρικών, αλλά είτε έχουν δυσανεξία στη γλουτένη, είτε πάσχουν από κοιλιοκάκη ή απλώς επιλέγουν μία διατροφή απαλλαγμένη από τη γλουτένη.

Κυκλοφορούν σε δύο σχήματα, Σπαγγέτι και Πέννε Ριγκάτε και παρασκευάζονται από 100% αλεύρι λευκού και κίτρινου καλαμποκιού. «Η Misko δεν σταματά να καινοτομεί, αλλά και να προσφέρει συνεχώς καινούριες, γευστικές και κυρίως υγιεινές επιλογές στους καταναλωτές της. Γι’ αυτό εδώ και 94 χρόνια την έχουν τοποθετήσει στην κορυφή των διατροφικών τους επιλογών», επισημαίνει σχετικά η εταιρεία.