Η ταινία, η οποία βρίσκεται ήδη στον «αέρα», βασίζεται σε απλές περιστάσεις της καθημερινότητας οι οποίες μετατρέπονται σε «μεγαλειώδεις» για τους πρωταγωνιστές της με μία μόνο μπουκιά από τα ζυμαρικά Misko Ολικής Άλεσης. «Γιατί τα Misko Ολικής Άλεσης, πιο νόστιμα από ποτέ, εκτός από τη θρεπτική αξία, μας προσφέρουν και την απαραίτητη νότα απόλαυσης σε όλες αυτές τις μικρές ή μεγάλες στιγμές με τους αγαπημένους μας».

Στιγμές όπως «η γεύση της νίκης» που δίνουν τα Misko Πέννε Ριγκάτε Ολικής Άλεσης στον μικρό πρωταγωνιστή, που απολαμβάνοντάς τα νιώθει τη γλυκιά γεύση της επιτυχίας στο στόμα του, ή στιγμές που ακόμα και ο πιο απαιτητικός ουρανίσκος παραδίδεται στη μαγεία της απόλαυσης, μπροστά σε μια γαριδομακαρονάδα με Misko Λιγκουίνι Ολικής Άλεσης.

Την επιμέλεια και τη δημιουργία της νέας διαφημιστικής ταινίας υπογράφει η Soho Square Athens, τη σκηνοθεσία ο Βασίλης Μπουραντάς και την παραγωγή η Foss Production. Το τραγούδι γράφτηκε αποκλειστικά για τη νέα ταινία της Misko, ονομάζεται Daydreaming και είναι σε σύνθεση και παραγωγή της Rabbeats, ενώ στίχους και φωνητικά έχει επιμεληθεί ο Δημήτρης Αρώνης.