Η επικοινωνία σκοπό έχει να θυμίσει στους νέους ότι με όπλο τους την παιδεία, που θα αποκτήσουν στο Deree, μπορούν να κερδίσουν το μέλλον. Για να το πετύχει αυτό η Lowe Athens, χρησιμοποιεί ως όχημα την ασπίδα από το λογότυπο του Deree, που με μια αποφασιστική κίνηση μετατρέπεται σε πραγματική, μεταλλική ασπίδα πολέμου. Το concept υποστηρίζεται από το κύριο μήνυμα «Arm yourself for today’s challenging market» και το νέο slogan «Win the future».

1ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ «Ο ΚΗΠΟΣ ΜΟΥ»
Το 1ο συνέδριο-σεμινάριο «Ο κήπος μου-Συνδυάζουμε το χόμπι με την γνώση», πραγματοποιείται τον Οκτώβριο από την CompassExpo. Γεωπόνοι, έμπειροι επιχειρηματίες και καλλιεργητές από τον κλάδο των ανθοκομίας, της αρχιτεκτονικής τοπίου και της ανθοδετικής θα μεταδώσουν τις γνώσεις τους. Ειδικό κομμάτι θα αποτελέσει η βοτανολογία.

SFERA 102,2
Ο Sfera 102,2 προσκαλεί τους ακροατές του να διασκεδάσουν  με αγαπημένους καλλιτέχνες στα καλοκαιρινά του parties στο Ακρωτήρι Club στον Άγιο Κοσμά. Η έναρξη έγινε στις 28 Ιουνίου με τον Βασίλη Καρρά και guests dj’s τους Valentino & Niko Soulioti. Τη συνέχεια αναλαμβάνει ο Νίνο και η Ελένη Φουρέιρα.