Τα νέα Tablets, διαθέσιμα και πλήρως λειτουργικά για live δοκιμή στα καταστήματα Πλαίσιο, διατίθενται 220 ευρώ φθηνότερα με σύνδεση στο Vodafone Mobile Broadband 10GB. Αποκλειστικά το Πλαίσιο προσφέρει το Turbo-X Breeze 7’’, εξοπλισμένο με επεξεργαστή 1,2Ghz και το Turbo-X Hive II 10.1’’, το πρώτο Tablet με τετραπύρηνο επεξεργαστή nVidia Tegra 3.

BAZAAR ΒΗΜΑ FM
Ολοκληρώθηκε το καλοκαιρινό bazaar βιβλίου και μουσικής που διοργάνωσε ο Βήμα FM 99.5, στους κήπους του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Με 1 ευρώ ο επισκέπτης είχε τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε 100.000 τίτλους λογοτεχνίας, μαγειρικής, ταξιδιού, παιδικών βιβλίων και περίπου 80.000 cd. Τα έσοδα διατέθηκαν στους άπορους και άστεγους του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων. Ταυτόχρονα, διεξήχθη μουσικό φεστιβάλ.

CARREFOUR-ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
Νέο κατάστημα πρότυπο εγκαινιάζει η Carrefour Μαρινόπουλος στη Μήλο, με το σύστημα της δικαιόχρησης. Η κατασκευή του καταδεικνύει τη διάθεση του ομίλου να συνεχίσει τις επενδύσεις στην ελληνική αγορά. Στο σχεδιασμό του καταστήματος έχει εφαρμοστεί τεχνολογία τελευταίας γενιάς αναφορικά με τον εξοπλισμό και τις δομές λειτουργίας, καθώς είναι εφοδιασμένο με ψυγεία που εξοικονομούν ενέργεια,  λαµπτήρες  LED τέταρτης  γενιάς, και συστήματα ψύξης VRV Inverter.