Η Autohellas Hertz παρουσιάζει τη νέα στρατηγική καμπάνια της για το leasing, με την υπογραφή της Ogilvy. H καμπάνια απευθύνεται σε ιδιώτες και επαγγελματίες και εστιάζει στα πλεονεκτήματα του Hertz Leasing, όπως η αίσθηση ασφάλειας που προσφέρουν οι εξειδικευμένοι μηχανικοί, το online leasing calculator και το προνόμιο επιβράβευσης με Miles + Bonus μίλια εξαργύρωσης από την Aegean.

Η επικοινωνιακή ιδέα είναι ότι ο κάθε οδηγός, καθημερινά, παίρνει πολλές αποφάσεις που αφορούν στο αυτοκίνητό του, άλλες μικρές και άλλες μεγάλες. Η μία απόφαση όμως που «μετράει» περισσότερο, είναι το πώς θα το αποκτήσει. Σε αυτό η Autohellas Hertz απαντάει ότι το Hertz Leasing «είναι πάντα η καλύτερη απόφαση».

Μέσα από μια ανθρωποκεντρική προσέγγιση, σκιαγραφείται η σχέση ενός νεαρού πατέρα με την κόρη του και ο τρόπος που περνά από μια απλή καθημερινή απόφαση, που αποδεικνύεται όχι και τόσο καλή, στην καλύτερη απόφαση του Hertz Leasing. Την παραγωγή του τηλεοπτικού ανέλαβε η Foss Productions, σε σκηνοθεσία Angel Saft.