Το Efood παρουσιάζει τις προσφορές του με τη νέα του καμπάνια και πρωταγωνιστή τον chef Άκη Πετρετζίκη. Οι προσφορές του Efood και η ιστορία του ονόματος του Άκη βρίσκονται στο επίκεντρο και ένα μεγάλο ερώτημα γεννάται:

Από πού βγαίνει το όνομά του; Μήπως είναι από το «φάε με ένα ταλιρΆκη»; Ή μήπως από το «1+1 δωρΆκη»; Όλα τα deals γίνονται η έμπνευση του νέου διαφημιστικού και όχι μόνο, αφού στο Efood υπάρχουν γευστικές προσφορές για κάθε ώρα της ημέρας και για κάθε γούστο. Γι’ αυτό και οι απαντήσεις του ερωτήματος είναι πολλές, όπως πολλές είναι και οι προσφορές του Efood.

Στις νέες προτάσεις φαγητού και στα πακέτα προσφορών περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, προσφορές 1+1 και Φάε με 5 ευρώ, το πρόγραμμα Rubies που «επιβραβεύει» τον χρήστη με εκπτωτικά κουπόνια, τα Breakfast Deal και η Τυχερή Πεινιάτα, όλα σχεδιασμένα και προσαρμοσμένα για να δημιουργούν μία tailored made εμπειρία και να απαντούν στις ανάγκες του σημερινού καταναλωτή. Η καμπάνια, την παραγωγική επιμέλεια της οποίας ανέλαβε η DK Films και το δημιουργικό κομμάτι η inhouse ομάδα του Efood, τρέχει σε digital περιβάλλον, OOH και τηλεόραση.