Η μπίρα Mythos βρίσκεται στον «αέρα» με ολοκαίνουρια διαφημιστική καμπάνια, η οποία καλεί το κοινό να ξεκινήσει και επίσημα το καλοκαίρι του «με περισσότερη αισιοδοξία». Με ακούσματα από το τραγούδι των Beatles, «All you need is love», ο Mythos θέλει να μεταδώσει «τη σημασία του να βρίσκεται ουσιαστικά ο ένας δίπλα στον άλλον, σε μικρές ή μεγάλες στιγμές, Γι’ αυτό και μαζί με τον Μύθο, «Παντού υπάρχει ένα “Eίμαι δίπλα σου”», όπως αναφέρει ανακοίνωση του brand.

Μέσα από απλά στιγμιότυπα, από διαφορετικές περιστάσεις αλληλεπιδρούν διαφορετικές παρέες, ομάδες ή ζευγάρια. Και ο Mythos είναι ο «καταλύτης», που βρίσκεται παντού, για να ενώνει ανθρώπους, φίλους, παρέες, βάσει του concept.

Την τηλεοπτική καμπάνια δημιούργησε η διαφημιστική εταιρεία BBDO Athens, σε παραγωγή της Stefi Productions και σκηνοθεσία της Βιολέτας Τσέλη. Η νέα επικοινωνία έρχεται να ταιριάξει και με τη νέα, ανανεωμένη εμφάνιση της μπίρας. Μέσα από το πρόσφατο rebranding στο σύνολο των προϊόντων και συσκευασιών του, ο Mythos «αποκτά ακόμη μεγαλύτερη δυναμική ως προς τον νεανικό και μοντέρνο χαρακτήρα του, συνεχίζοντας την αφήγηση της μοναδικής “μυθικής” του ιστορίας», καταλήγει η ανακοίνωση.