Με βασικό µήνυµα «Αρχίζει το µατς», η Novibet συστήνει τη νέα 360°καµπάνια της, σε τηλεοπτικό, ραδιοφωνικό, digital και social media περιβάλλον. Σε σύλληψη της 4 Wise Monkeys, το concept βασίζεται στην αδηµονία του παίκτη να απολαύσει τα αθλητικά γεγονότα, συµµετέχοντας σε αυτά µε ενεργό ρόλο και βιώνοντας από την οθόνη της συσκευής του µια ολοκληρωµένη εµπειρία ψυχαγωγίας. Και η Novibet προσφέρει ακριβώς αυτό: «Το παιχνίδι όπως θα ήθελες να είναι».

Ο κεντρικός ήρωας της καµπάνιας, ο προπονητής, αποτελεί την απόλυτη ενσάρκωση της αγάπης για το παιχνίδι, καθώς ανατρέχουµε µαζί του σε κοµβικές στιγµές του παιχνιδιού, σε διαφορετικά πρωταθλήµατα και αγωνίσµατα. Σύντοµα, και υπό τη µουσική υπόκρουση του γνωστού κοµµατιού «Αρχίζει το µατς», το οποίο προσαρµόστηκε ειδικά στις ανάγκες της καµπάνιας, αποκαλύπτεται η πραγµατική ταυτότητα του «προπονητή», ο οποίος δεν είναι άλλος από τον παίκτη, που «το ζει πραγµατικά».

Ο Chief Marketing Officer της Novibet, Βάσιας Μπέρκοβιτς, δήλωσε σχετικά: «Τα µέλη της Novibet ανυποµονούν να αρχίσει το µατς για να απολαύσουν τις κορυφαίες υπηρεσίες που προσφέρουµε. Αυτό το αίσθηµα της αγάπης για τον αθλητισµό και της ανυποµονησίας για την έναρξη του αγώνα, συνοψίζει και η νέα µας καµπάνια, υπό τον ήχο του γνωστού αθλητικού ύµνου».