Τη θέση της Human Resources Director στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία ανέλαβε, από την 1η Σεπτεμβρίου, η Αλίκη Γκοβόσδη, στέλεχος με πολυετή εμπειρία στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού μεγάλων εταιρειών. Η Αλίκη Γκοβόσδη εντάχθηκε στο δυναμικό της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας το 2013, ως HR Generalist, ενώ, τον Μάρτιο του 2020, ως Acting HR Manager, ανέλαβε τον σχεδιασμό και την εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου επιχειρησιακού σχεδίου διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού της κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Πριν την Ολυμπιακή Ζυθοποιία, είχε εργαστεί στο τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της Τράπεζας της Ελλάδος, της ΔΕΗ και της Coca-Cola Hellenic AG. Ο Managing Director της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, Dejan Beko, δήλωσε: «Η Αλίκη Γκοβόσδη συνέβαλε τα μέγιστα στη διαχείριση της πρόκλησης της πανδημίας σε επίπεδο ανθρώπινου δυναμικού. Από τη θέση της HR Director πλέον, είμαι σίγουρος ότι θα εντείνει τις δράσεις μας με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη των ανθρώπων μας».

Το βιολογικό χωριό επεκτείνει το δίκτυο του
Σε επέκταση του δικτύου καταστημάτων του προχώρησε, στις αρχές Σεπτεμβρίου, η αλυσίδα λιανικής βιολογικών τροφίμων, Βιολογικό Χωριό. Η εταιρεία εγκαινίασε το 19ο συνολικά κατάστημά της και το 6ο κατά σειρά που ανοίγει μέσα στο 2021, στο Γαλάτσι.

ΒΣ Καρούλιας: Νέα πιστοποίηση CQI
Στην ανανέωση του τίτλου Q Grader του Ανδρέα Ματθίδη, Wine & Spirits Education and Development Consultant της ΒΣ Καρούλιας προχώρησε πρόσφατα ο παγκόσμιος οργανισμός πιστοποίησης σχετικά με τον τομέα του καφέ Coffee Quality Institute (CQI). Η εν λόγω πιστοποίηση απονέμεται σε άτομα εκπαιδευμένα και πιστοποιημένα από τον οργανισμό, τα οποία μπορούν, λόγω της εξειδίκευσης τους, να αξιολογούν την ποιότητα των καφέδων, βασιζόμενα στις πρακτικές και διαδικασίες που ορίζονται από το Speciality Coffee Association (SCA).