Η Publicis Media ανέθεσε στην Bianca Best τη θέση της Head of Digital για την περιοχή ΕΜΕΑ, μια νέα θέση στο πλαίσιο του trading και investment τμήματος της PMX. Ως Head of Digital της PMX, με έδρα της το Λονδίνο, η Bianca Best θα διαχειρίζεται και θα αναπτύσσει τις digital υπηρεσίες της, καθώς και τις σχέσεις με πελάτες. Θα αναφέρεται δε στον Chief Executive της PMX για την περιοχή EMEA, Andy Carter.

Το χαρτοφυλάκιο της Publicis Media, στην Ευρώπη, περιλαμβάνει πελάτες, όπως οι Disney, Procter & Gamble, Samsung και Stellantis. Η Best προέρχεται από τη MediaCom του WPP, όπου λάνσαρε ένα νέο επιχειρηματικό τμήμα και διατηρούσε τον ρόλο της Global Managing Director του Blink Consultancy, συνεργαζόμενη με διεθνή brands όπως τα Mars, Coca-Cola και Sony. «Η Bianca έχει αποδεδειγμένη εμπειρία στην καινοτομία, ενώ, παράλληλα συμβάλλει στην ανάπτυξη των πελατών.

Το επιχειρηματικό της πνεύμα και η ευρεία εξειδίκευσή της θα συμβάλλουν στην υποστήριξη, τη θωράκιση και την παροχή μεγαλύτερης αποτελεσματικότητας του digital media spend των πελατών μας», σημείωσε σχετικά ο Andy Carter.

(Πηγή: Campaign)