Υπό τον νέο της ρόλο ως global creative agency της Smirnoff, η McCann New York δημιουργεί τη νέα παγκόσμια καμπάνια του brand, που εξυμνεί τη δύναμη της συλλογικότητας, η οποία αποτελεί, μάλιστα, το πρώτο activation της για τη Smirnoff. Συγκεκριμένα, η καμπάνια με τίτλο «We Do We», γιορτάζει τη μαγεία του «εμείς» που δημιουργείται όταν συναντιούνται διαφορετικοί άνθρωποι, συστατικά και γεύσεις.

Η καμπάνια θα κυκλοφορήσει με μια digital-first προσέγγιση σε 20+ αγορές τους επόμενους μήνες. Από το 1864, η Smirnoff χαρακτηρίζεται ως «μια μάρκα για όλους». Το τελευταίο αυτό μήνυμα σχετικά με τη δύναμη της ένωσης των ανθρώπων, εν μέσω μιας περιόδου όπου ολοένα και περισσότεροι αισθάνονται αποσυνδεδεμένοι κι απομονωμένοι.

Η Stephanie Jacoby, Global Brand Director της Smirnoff, ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Σε έναν κόσμο όπου μας λένε συνεχώς να επικεντρωνόμαστε στον εαυτό μας, γίνεται όλο και πιο εμφανές ότι όλοι μας λαχταράμε να γίνουμε μέρος κάτι μεγαλύτερου. Το «We Do We» είναι η κραυγή μας για να αγκαλιάσουμε τη δύναμη της συλλογικότητας». Σημειώνεται πως την παραγωγή και τη σκηνοθεσία ανέλαβε η ManvsMachine, μια κολεκτίβα με έδρα το Λονδίνο και Λος Άντζελες.

(Πηγή: Prnewswire.com)