Η The Walt Disney Company και το National Geographic φέρνουν στο προσκήνιο το θέμα της προστασίας, αποκατάστασης και του εορτασμού για τη Γη, μέσα από τη νέα παγκόσμια καμπάνια «Το σπίτι μας». Η καμπάνια, που θα «τρέχει» όλον τον Απρίλιο, τον «Μήνα της Γης», επικεντρώνεται στις προσπάθειες που στοχεύουν στην προστασία του πλανήτη μας, μέσα από τους δημιουργούς και τους storytellers του National Geographic.

Στο Disney+, ο χρήστης θα βρει τη συλλογή περιεχομένου «Το σπίτι μας». Επιπλέον, την Ημέρα της Γης, Δευτέρα 22 Απριλίου, κάνει πρεμιέρα στο National Geographic Wild και στο Disney+, η νέα σειρά «Μυστικά των Χταποδιών» με αφηγητή τον Paul Rudd, μέρος της βραβευμένης με Emmy σειράς του National Geographic, «Μυστικά των…» αλλά και η νέα ταινία «Τίγρης» από την Disneynature, σε αφήγηση της Priyanka Chopra Jonas.

Παράλληλα, η Jill Tiefenthaler, CEO του National Geographic Society και διακεκριμένοι National Geographic explorers, ταξιδεύουν στην Ελλάδα και το Athens Science Festival 2024 για να διηγηθούν ιστορίες εξερεύνησης και αλλαγής με επίκεντρο «Το σπίτι μας».