Νέα εταιρική καμπάνια λάνσαρε η CoffeeIsland, την οποία έχει επιμεληθεί η Everything Grows In The Jungle, σε παραγωγή της TopCut Modiano και με σκηνοθέτη τον Βασίλη Μπουραντά.

Με μήνυμα «Πόσο πιο μοναδικός από τον δικό σου καφέ;».

Νέα εταιρική καμπάνια λάνσαρε η CoffeeIsland, την οποία έχει επιμεληθεί η Everything Grows In The Jungle, σε παραγωγή της TopCut Modiano και με σκηνοθέτη τον Βασίλη Μπουραντά. Η νέα καμπάνια της CoffeeIsland είναι εμπνευσμένη από το ίδιο της το motto, «μοναδικός καφές για μοναδικούς ανθρώπους», αλλά και από μια καθημερινή αλήθεια, ότι ο καλύτερος καφές, για τον καθένα ξεχωριστά, είναι αυτός που δημιουργεί ο ίδιος.

Η νέα επικοινωνία της αλυσίδας καφεκοπτείων είναι ένας ύμνος στη διαφορετικότητα, τη μοναδικότητα της κάθε προσωπικότητας αλλά και στη δημιουργικότητα, καθώς έρχεται να απενοχοποιήσει κάθε πιθανή «ατέλεια» που μπορεί να θεωρεί κανείς ότι έχει ο καφές του. Πάνω απ’ όλα, θέλει να κάνει τους θεατές να αισθανθούν περήφανοι για αυτή την αγαπημένη καθημερινή συνήθεια, για αυτή τη μικρή προσωπική τους δημιουργία.

Στο νέο τηλεοπτικό spot, που είναι ήδη «στον αέρα», μια σειρά από διαφορετικές φιγούρες ανθρώπων, ποζάρουν με αμέριστη υπερηφάνεια κρατώντας τον δικό τους μοναδικό καφέ. Προσωπικότητες ξεχωριστού στυλ, επαγγέλματος, προέλευσης, προτάσσουν και παρουσιάζουν, ο καθένας στο δικό του διαφορετικό ποτήρι, τον καφέ του έτσι όπως εκείνος τον απολαμβάνει καθημερινά.

Ανάμεσά τους είναι απλοί καθημερινοί άνθρωποι, πολλοί εκ των οποίων και μέλη του ανθρώπινου δυναμικού της CoffeeIsland. Η στάση του σώματός τους και το ύφος τους δημιουργεί μοναδικά πορτραίτα, ενώ η αισθητική και η κινηματογράφηση παραπέμπει σε πίνακες ζωγραφικής.

Το λεπτό χιούμορ πρωταγωνιστεί αφού όλοι εκφράζουν την ίδια ικανοποίηση για τη δημιουργία τους, ακόμα και όταν το αποτέλεσμα δεν είναι άρτιο. Με αυτό τον δημιουργικό τρόπο, η εταιρεία παράλληλα παρουσιάζει τη νέα, ανανεωμένη μορφή του Καφεκοπτείου CoffeeIsland και μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως: Στιγμιαίος καφές, Φίλτρου, Espresso, Ελληνικός,Limited EditionMicrofarm και Μονοποικιλιακοί.