Τη νέα εταιρική της ταυτότητα λάνσαρε η ΝΑΚ Katsiberis. Το rebranding κλήθηκε να αποτυπώσει το νέο στρατηγικό πλάνο για την επέκταση και ανάπτυξή της, καθώς και να αναδείξει τον αναβαθμισμένο ρόλο που επιτελεί για τους πελάτες της.

Σε εικαστικό επίπεδο, δεσπόζει το νέο λογότυπο με σύγχρονη γραμματοσειρά και νέα παλέτα βασισμένη σε τόνους του μπλε. Κυριαρχούν δυναμικές φόρμες, με μία διαγώνια ανοδική γραμμή που συμβολίζει τη θετική πορεία που οραματίζεται η εταιρεία. Σε λεκτικό επίπεδο, προστίθεται η νέα περιγραφή Strategic Insurance Consultancy, που σηματοδοτεί τον διευρυμένο της ρόλο.

Η συνολική φιλοσοφία και τοποθέτηση της εταιρείας συμπυκνώνεται στο motto που υπογράφει το νέο brand identity: «To protect is to empower». «Το repositioning της ΝΑΚ Katsiberis δηλώνει με σύγχρονη ματιά και αυτοπεποίθηση το όραμά της. Να διαδραματίζει έναν ολοένα και πιο πρωταγωνιστικό ρόλο στην ασφαλιστική αγορά, συμβάλλοντας σε ένα καλύτερο αύριο για όλους», αναφέρει η εταιρεία στη σχετική ανακοίνωσή της.