Σε μία νέα εποχή εισέρχεται η Foodscale Hub Ελλάδας και ανανεώνει την εταιρική της ταυτότητα, υιοθετώντας το νέο όνομα Reframe.food. Η εκδήλωση rebranding της εταιρείας πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, 4 Ιουλίου, στο ξενοδοχείο Onoma, παρουσία, συνεργατών, φίλων και εκπροσώπων των media.

Η ανακοίνωση του νέου ονόματος και της εικόνας της εταιρείας έγινε από τον Γρηγόρη Χατζηκώστα, που μαζί με τους Δημήτρη Φωτακίδη και Σταύρο Τσίτουρα, αποτελούν τους ιδρυτές και συνεχιστές ενός οράματος για τη νέα πορεία της Reframe.food.

«Μετά από τέσσερα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας των γραφείων μας στη Θεσσαλονίκη, έφτασε η στιγμή να αλλάξουμε και να ανανεώσουμε την παρουσία μας με νέο όνομα και με στόχο να συνεχίσουμε να υπηρετούμε τις ίδιες αξίες αλλά πιο εξελιγμένα και περισσότερο προσανατολισμένα στη βιωσιμότητα και το οικοσύστημα της Θεσσαλονίκης», ανέφερε ο Γ. Χατζηκώστας. Με το σύνθημα «Reframe.food, reclaim the planet», η Reframe.food σχεδιάζει την επέκταση της δράσης της στη Γαλλία μέχρι το τέλος του 2024.

Tόσο η εκδήλωση όσο και το rebranding πραγματοποιήθηκαν in-house.