Η EY Ελλάδος, στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, προχώρησε σε χρηματική δωρεά στη Μονάδα Αντιμετώπισης Κινδύνων Ιπποκρατείου Πολιτείας (ΜΑΚΙΠ). Το χρηματικό ποσό χρησιμοποιήθηκε από τη μονάδα για την αγορά 30 αντιπυρικών στολών πυρόσβεσης τύπου NOMEX.

Η χορηγία αυτή έρχεται σε συνέχεια της συμμετοχής στελεχών της EY σε δράση εθελοντικής δενδροφύτευσης στον Νέο Βουτζά Αττικής, τον Ιανουάριο. Κοινό στοιχείο των δράσεων αποτελεί η σημασία που αποδίδει η ΕΥ στον εθελοντισμό, αλλά και στην προστασία του περιβάλλοντος, στο πλαίσιο της δέσμευσής της για τη στήριξη των τοπικών κοινωνιών.

Ο Παναγιώτης Παπάζογλου, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥ Ελλάδος, ανέφερε: «Η ΕΥ, αναγνωρίζοντας την κρισιμότητα του έργου των εθελοντικών σωμάτων πυρόσβεσης, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της ΜΑΚΙΠ, υποστηρίζοντάς τη στην αναβάθμιση του εξοπλισμού των εθελοντών της. Με τον τρόπο αυτό, θα θέλαμε να δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας για όλους όσους δίνουν σιωπηρά μάχη με τις φλόγες στην Αττική, και συνεχίζουν να επαγρυπνούν για την προστασία του περιβάλλοντος και των τοπικών κοινοτήτων».