Τη θέση της Director of Growth & Business Development στη NetSteps ανέλαβε πρόσφατα η Ηλιάνα Τζανάκη, με μακροχρόνια εμπειρία στη διαμόρφωση στρατηγικής, στη συμβουλευτική ανάπτυξης και στο coaching μεγάλων ομάδων πολυεθνικών εταιρειών.

Η νέα θέση δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της ευρύτερης ανάπτυξης της εταιρείας και του σχεδιασμού αναδιοργάνωσης κομβικών Business Units. Ο Γιάννης Καραλής, CEO, δήλωσε πως «η NetSteps, ως ένας από τους key players στο eCommerce και στο Digital Marketing, εντείνει την επένδυσή της στο κομμάτι του consulting, ώστε να παρέχει στους πελάτες της υπηρεσίες που δίνουν ουσιαστική προστιθέμενη αξία στις επιχειρήσεις τους, αλλά και στον τελικό καταναλωτή.

Από την επιλογή της κατάλληλης πλατφόρμας, το digital marketing σε επίπεδο performance & content μέχρι το commerce intelligence, θέλουμε να είμαστε δίπλα στους πελάτες μας με τη βέλτιστη εξυπηρέτηση και τα πλέον καινοτόμα εργαλεία». Όπως δήλωσε η ίδια, στόχος της είναι να συνεισφέρει στην ανάπτυξη της εταιρείας σε πολλαπλά επίπεδα.