Η νέα digital επικοινωνία της Alpiland, από την Curious Ahead, είναι στον «αέρα» και ταξιδεύει τους καταναλωτές μέχρι τις Αυστριακές Άλπεις. Με τη λογική ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response), που για πρώτη φορά χρησιμοποιήθηκε από την Curious Ahead για την επικοινωνία brand από τον χώρο των γαλακτοκομικών προϊόντων, η Alpiland ξεδιπλώνει την ιστορία της με έναν τρόπο που κάνει trigger τις αισθήσεις.

Kάθε USP της μάρκας οπτικοποιείται με γραφιστικά elements, συνδυάζεται με μικρές περιγραφές που «γεννούν» εικόνες στο μυαλό και ενισχύεται από τον αντίστοιχο ήχο. H καμπάνια ξεδιπλώνεται σε Social Media, Web TV, YouTube και Advertorials και ήδη έχει 919Κ Impressions και 380Κ Video Views.

«H Curious Ahead, σε συνεργασία με τον Γιάννη Ντουσιόπουλο από την εταιρεία παραγωγής CReatures, βάζει γεύση στην καθημερινότητά μας και αποδεικνύει πως όταν το ποιοτικό προϊόν συναντά τη δημιουργικότητα, τότε το αποτέλεσμα είναι μια επικοινωνία σύγχρονη και μια καμπάνια που μιλάει κατευθείαν στην καρδιά των καταναλωτών», επισημαίνει η ανακοίνωση.