Τα πορίσματα μιας νέας έρευνας καταναλωτών παρουσίασε η mobile τράπεζα N26, αποκαλύπτοντας τις επιπτώσεις του ιού στα οικονομικά των καταναλωτών, σε Ευρώπη και ΗΠΑ.

Η εταιρεία παρουσίασε και νέα πρωτοβουλία CSR.

Τα πορίσματα μιας νέας έρευνας καταναλωτών παρουσίασε η mobile τράπεζα N26, αποκαλύπτοντας τις επιπτώσεις του ιού στα οικονομικά των καταναλωτών, σε Ευρώπη και ΗΠΑ. Στην Ελλάδα, σε ποσοστό 81% οι συμμετέχοντες δήλωσαν ότι έχουν αλλάξει τις οικονομικές του προτεραιότητες, με το 45% να ανησυχεί για την αύξηση του κόστους διαβίωσης και το 31% να έχει άγχος για την εργασιακή του ασφάλεια.

Παράλληλα, το 59% των Ελλήνων δήλωσε ότι πλέον αποταμιεύει περισσότερα χρήματα, ενώ το 73% δήλωσε ότι προτιμά τις ανέπαφες συναλλαγές. Επιπλέον, ενώ τα ψώνια στο σουπερμάρκετ παραμένουν το μεγαλύτερο έξοδο όπως και πριν την πανδημία, στη δεύτερη και τρίτη θέση, όπου προηγουμένως βρίσκονταν η διασκέδαση, η μόδα και οι αγορές από ηλεκτρονικά καταστήματα αντίστοιχα, τώρα έχουν ανέλθει οι συνδρομές σε υπηρεσίες και delivery.

Με στόχο την υποστήριξη της διεθνούς μάχης απέναντι στον Covid-19, η N26 ανακοίνωσε την πρωτοβουλία «26 Hours of Giving». Στις 26 Απριλίου και για 26 ώρες, η N26 θα συμβάλλει με 1 ευρώ για κάθε δωρεά που θα πραγματοποιηθεί από τους 5 εκατ. πελάτες της στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα.