Δέκα τρίμηνα συνεχούς ανάπτυξης καταγράφει η εταιρεία
Συνεχιζόμενη ανάπτυξη και θετικές επιδόσεις με 3,7% αύξηση στα έσοδα και 21,2% αύξηση του EBITDA για το Β’ τρίμηνο 2018, ανακοίνωσε η Wind Ελλάς.

«Η προσήλωσή μας στην ικανοποίηση των συνδρομητών μας μέσα από συνεχείς επενδύσεις σε υποδομές νέας γενιάς, νέα προϊόντα και άριστη εξυπηρέτηση, αποδίδει καρπούς, και πλέον η Wind καταγράφει 10 τρίμηνα συνεχιζόμενης ανάπτυξης. Οι θετικές επιδόσεις του Α’ τριμήνου της φετινής χρονιάς  έδωσαν τη σκυτάλη σε ένα εξίσου ισχυρό Β’ τρίμηνο» δήλωσε σχολιάζοντας τα οικονομικά αποτελέσματα της περιόδου ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Wind Ελλάς, Νάσος Ζαρκαλής.

Σύμφωνα με τον ίδιο, στόχος της εταιρείας για τα επόμενα βήματα είναι να αναπτύξει περισσότερες λύσεις για τα νοικοκυριά, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν τις υψηλές επιδόσεις των δικτύων νέας γενιάς τόσο στην κινητή (4G, 4G+), όσο και στη σταθερή τηλεφωνία, «όπου το αποτύπωμα του δικτύου οπτικών ινών διευρύνεται ολοένα φτάνοντας ως το σπίτι του τελικού χρήστη». Όπως είπε, αιχμή του δόρατος είναι η Wind Vision, με στόχο της ενίσχυση της σύγκλισης και της θέσης της εταιρείας στην ελληνική αγορά».