Η εταιρεία καταργεί τη χρήση φοινικέλαιου.

Η Μύλοι Λούλη ανανεώνει ορισμένα συστατικά της σειράς προϊόντων Easy Bake των Μύλων Αγίου Γεωργίου, επιβεβαιώνοντας όπως επισημαίνει, έμπρακτα τον σεβασμό της απέναντι στον άνθρωπο, καθώς και τη διαρκή της εξέλιξη και αυτοβελτίωση.

Συγκεκριμένα, προχωρά στην κατάργηση της χρήσης φοινικέλαιου σε όλα τα προϊόντα της σειράς, υποκαθιστώντας το πλέον με άλλα έλαια, όπως το καρυδέλαιο, το οποίο και χαρακτηρίζεται για την ανθεκτικότητα και τη μεγάλη διάρκεια ζωής του.

Από εδώ και στο εξής τα Easy Bake, όπως το μείγμα για choco muffins, κρέπες, σπιτικές μπάρες, pancakes κ.ά. πάνω στις ανανεωμένες τους συσκευασίες θα φέρουν ειδική σήμανση, «χωρίς φοινικέλαιο».

«Από το 1964, οι Μύλοι Αγίου Γεωργίου, ακολουθώντας τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις και δίνοντας έμφαση στην ποιότητα και την ανάπτυξη νέων προϊόντων, διατηρούν την υπόσχεσή τους να προσφέρουν μια πλήρη γκάμα αλεύρων και έτοιμων μειγμάτων για σπιτικές αλμυρές και γλυκές δημιουργίες», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.