Από τον Όμιλο Ειδικών Εκδόσεων Κύπρου

Τo Μust Hellas εκδίδεται από τον Όμιλο Ειδικών Εκδόσεων Κύπρου και αποτελεί ένα από τα πρώτα γυναικεία lifestyle περιοδικά στο iPad το οποίο θα «κυκλοφορεί» κάθε μήνα μέσω της πλατφόρμας της Apple στο iPad newsstand. Στη θεματολογία του περιλαμβάνoνται μόδα, ομορφιά, συνεντεύξεις, τέχνη, διακόσμηση, συνταγές, οδηγός για καλή ζωή κ.α.

Ακόμη στις σελίδες του Must ξεδιπλώνονται με τρόπο διαδραστικό η νέα collection και οι τάσεις σε ρούχα και αξεσουάρ. Μέσω geolocation εμφανίζονται τα στοιχεία των καταστημάτων δίπλα σε κάθε φωτογραφία. Ο Όμιλος Ειδικών Εκδόσεων Κύπρου αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες media στην Κύπρο με δραστηριότητες σε όλο το φάσμα των Μέσων.

Θεωρείται πρωτοπόρος στη διάθεση των ελληνόφωνων περιοδικών στο iPad, καθώς από τον Απρίλιο του 2012 μέχρι σήμερα έχει λανσάρει 6 εφαρμογές. Επιπλέον δραστηριοποιείται με 10 δικτυακούς κόμβους ενημέρωσης και ψυχαγωγίας και 8 εφαρμογές για κινητά και tablets σε διάφορες πλατφόρμες. Ο Όμιλος Ειδικών Εκδόσεων Κύπρου λειτουργεί ήδη το δικό του API με την επωνυμία AdStore. (www.sppmedia.com).