Θα αποκαλύψει τα αποτελέσματα της έρευνάς του στα μεγαλύτερα e-shops παγκοσμίως.

Ο Mogens Moller, CEO και co-Founder της Sleeknote, στην ομιλία του στο eCommerce Conference ’18, συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία που έχει δοθεί ποτέ σε ομιλητή από το κοινό (4,97 με άριστα το 5). Έχοντας πραγματοποιήσει περισσότερα από 200 usability tests, επιστρέφει στο e-Commerce Conference 2020 για να αποκαλύψει Website Best Practices μέσα από τα συμπεράσματα της έρευνάς του σε μερικά από τα μεγαλύτερα και πιο πετυχημένα e-shops στον κόσμο.

Ο ίδιος δηλώνει ότι «The Giants also make mistakes online». Στην παρουσίασή του θα επικεντρωθεί ακριβώς σε αυτό: στο τι κάνουν σωστά και ποια λάθη να αποφύγουν οι σύνεδροι του e-Commerce Conference 2020. Ο Mogens Moller χαρακτηρίζεται από το πάθος του για τα user-tests, καθώς και την ικανότητά του να συνεπαίρνει το ακροατήριό του.

Στις ομιλίες του επιζητά να εμπνεύσει και, παράλληλα, να προσφέρει πρακτικές συμβουλές στο κοινό του, βοηθώντας τους έτσι να βελτιστοποιήσουν το conversion rate του e-shop τους. To e-Commerce Conference 2020, με θέμα «Mapping the new normal», θα πραγματοποιηθεί online, στις 15 Ιουνίου με ολοήμερο Masterclass και στις 23 και 24 με το κυρίως συνέδριο. Περισσότερες πληροφορίες στο www.e-commerceconference.gr.