Τα έκτακτα μέτρα προφύλαξης από τον κορωνοϊό έχουν οδηγήσει στην αύξηση του όγκου εργασιών που καλούνται να διαχειριστούν τα supermarkets, η ευρύτερη εφοδιαστική αλυσίδα, το e-commerce και οι ταχυμεταφορές.

Για τις ανάγκες εφοδιαστικής αλυσίδας, των e- shops και των supermarkets.

Τα έκτακτα μέτρα προφύλαξης από τον κορωνοϊό έχουν οδηγήσει στην αύξηση του όγκου εργασιών που καλούνται να διαχειριστούν τα supermarkets, η ευρύτερη εφοδιαστική αλυσίδα, το e-commerce και οι ταχυμεταφορές. Σε αυτό το πλαίσιο, η Mobile Technology έχει εντείνει τους ρυθμούς με τους οποίους παρέχει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, προσφέροντα έτσι ένα διευρυμένο One Stop Shop στις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους παραπάνω κλάδους.

Πρόκειται για επιχειρήσεις που ανέκαθεν αποτελούσαν την πλειοψηφία των πελατών της, ενώ οι μεγαλύτερες εξ’ αυτών διατηρούν ήδη μακροχρόνια συνεργασία με την εταιρεία. Η Mobile Technology παρέχει εξειδικευμένο εξοπλισμό για την ενίσχυση του προσωπικού τους, πλήρη τεχνική υποστήριξη για τη διασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας τους, καθώς και λύσεις για την αύξηση της παραγωγικότητάς τους. Παράλληλα, λειτουργεί ως πιστοποιημένο Επισκευαστικό Κέντρο όλων των προϊόντων που παρέχει, ώστε να αντιμετωπίζει τεχνικά θέματα κάθε είδους από τα γραφεία της στην Αθήνα.