Όλες οι επιπτώσεις της πανδημίας στο τώρα, αλλά και προβλέψεις για την επόμενη μέρα θα συζητηθούν live στο ψηφιακό Innovators 2021, το συνέδριο για τη δημιουργικότητα, τη διαφήμιση και τους ανθρώπους της, στις 20 Ιανουαρίου. Ανάμεσα σε άλλα, σε ειδική ενότητα περί Mental Fitness, θα συζητηθεί η ανάγκη για πνευματική ευεξία και ηρεμία και πώς ο διαλογισμός ενισχύει τη δημιουργικότητα.

Συγκεκριμένα, σε ένα ιδιαίτερο experiential session μιας ώρας, ο Yonathan Dominitz, returning speaker από το περσινό Innovators Conference και Founder της Mindscapes, αυτήν τη φορά με την ιδιότητα του έμπειρου Insight meditation practitioner & teacher, θα μοιραστεί με το κοινό ένα εισαγωγικό session σε mindfulness meditation, τόσο σε θεωρητικό, όσο και σε πρακτικό επίπεδο.

Η αξία αυτής της μεταμορφωτικής πρακτικής επιβεβαιώνεται από χιλιάδες επιστημονικές έρευνες και έχει αξιοποιηθεί από μεγάλα brands και οργανισμούς παγκοσμίως. Στη συνέχεια, η Tiwalola Ogunlesi, διεθνώς αναγνωρισμένη Confidence Coach, Speaker, και Founder της Confident and Killing It, θα μοιραστεί πώς αρνητικές καταστάσεις μπορούν να αναπλαισιωθούν και να γίνουν κινητήριος δύναμη για επιτευχθούν οι στόχοι του καθενός. Περισσότερες πληροφορίες στο www.innovatorsconference.gr.