Αυξημένη ζήτηση των εισιτηρίων

Η αυξημένη ζήτηση των εισιτηρίων και ειδικά του ενιαίου που έχει φέτος προβλεφθεί για την παρακολούθηση και των 2 τελετών, συνηγορούν ότι όλοι οι άνθρωποι της επικοινωνίας είναι πλέον έτοιμοι να μοιραστούν τις ευρηματικές ιδέες των εταιριών τους με επαγγελματίες και των άλλων κλάδων της επικοινωνίας.

Όπως αναφέρει η Πρόεδρος της ΟΕ, Φαίη Λεούση, “Ζούμε στην εποχή του integration και αυτό μας κάνει να θέλουμε να έχουμε εποπτεία σε όλα τα Μέσα της επικοινωνίας. Παράλληλα όμως η ευρεία προσφορά στα διαφορετικά Μέσα κάνει την προσοχή μας να διασπάται σε πολλά σημεία και είναι δύσκολο τελικά να παρακολουθήσει κανείς όλες τις “καλές δουλειές” που γίνονται κάθε μέρα.

Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που παρουσιάστηκε μεγάλο ενδιαφέρον από τον κόσμο να παρακολουθήσει όλα τα “best of” της χρονιάς που πέρασε, από όλους τους τομείς της επικοινωνίας”. Η τελετή απονομής των 8 ενοτήτων θα πραγματοποιηθεί διαδοχικά, με την εξής σειρά: 17.30 – 20.00 Τελετή Απονομής Ermis Direct, Media, PR, Web & Integrated Campaign, 20.00 – 20.45 Cocktail, 20.45 – 23.00 Τελετή απονομής Ermis Design, Ad και Production.