Πάρα πολλοί άνθρωποι περνούν τη ζωή τους κάνοντας κάτι που μισούν. Μετά τη δουλειά, επισκέπτονται βιβλιοπωλεία γεμάτα με βιβλία αυτοβοήθειας σχετικά με το πώς να γίνουν ευτυχισμένοι. Αλλά η ευτυχία δεν είναι κάτι που μπορείς να το κάνεις να συμβεί. Έρχεται ως απόρροια όταν κάνεις κάτι που έχει νόημα». Τάδε έφη Tham Khai Meng, Co-Chairman και Worldwide Chief Creative Officer της Ogilvy, ο οποίος αποτελεί, σύμφωνα με το AdAge «έναν από τους πιο influential ανθρώπους διεθνώς στη βιομηχανία της επικοινωνίας». Το Marketing Week παρουσιάζει σήμερα μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Tham Khai Meng, στο πλαίσιο της σειράς συνεντεύξεων «The Ad-Portraits», στην οποία συμμετέχουν 10 καταξιωμένα δημιουργικά στελέχη της διεθνούς διαφημιστικής σκηνής, που μιλούν για το πώς η δημιουργικότητα τους βοήθησε στην επιτυχημένη καριέρα τους.

Πρόκειται για μία σειρά 10 συνεντεύξεων από κορυφαίους Creative Directors των μεγαλύτερων διεθνών διαφημιστικών δικτύων, μέσα από τις οποίες καταθέτουν μοναδικά insights και tips για το πώς η δημιουργικότητα μπορεί να βελτιώσει την καθημερινότητα και να ενισχύσει τις πιθανότητες επιτυχημένης καριέρας σε όσους δραστηριοποιούνται στον κλάδο της διαφήμισης, αλλά και σε κλάδους όπου η δημιουργικότητα διαδραματίζει πρωτεύοντα ρόλο. Είναι συνεντεύξεις αποτυπωμένες σε μια ξεχωριστή γλώσσα, με ιδιαίτερη προσέγγιση, χιούμορ, διορατικές, ίσως και κάπου αιρετικές απόψεις για την πορεία και εξέλιξη της σύγχρονης διαφήμισης και θα δημοσιευθούν διαδοχικά σε 10 προσεχή τεύχη του Marketing Week.

Στη σειρά συνεντεύξεων, εκτός από τον Worldwide Chief Creative Officer της Ogilvy, συμμετέχουν οι Wendy Clark, CEO, DDB Worldwide, North America, Lincoln Bjorkman, Worldwide Creative Director, Wunderman, Nick Law, Τhe brandnew Chief Creative Officer, Publicis Groupe, Marcello Serpa – AlmapBBDO’s Mr. ‘Agency of the Year’, Richard Mulder, Founding Partner, Global Executive Creative Director of Anomaly, Pete Favat, Chief Creative Officer Deutsch North America, former Chief Creative Officer Arnold Worldwide, Bruno Bertelli, Publicis Worldwide, Global Chief Creative Officer, John Mescall, President Global Creative Council, McCann Worldgroup και Pelle Sjoenell, Worldwide Chief Creative Officer BBH. Απολαύστε τις!