Η MEDIACUBE κατάφερε να βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ανάμεσα στους μεγάλους νικητές των PEAK Performance Marketing Awards 2020 supported by Google, τον θεσμό που αναδεικνύει και επιβραβεύει τις πιο αποτελεσματικές και πρωτοπόρες πρακτικές στον συνεχώς εξελισσόμενο κλάδο του Performance Marketing.

Με συνολικά 21 βραβεία, η MEDIACUBE αποδεικνύει για ακόμη μία φορά ότι δικαιωματικά συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο καινοτόμα Performance Agencies στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, απέσπασε 6 Gold, 8 Silver και 7 Bronze βραβεία με τους πελάτες της ΠΛΑΙΣΙΟ, Betshop, ToFarmakeioMou.gr, Nutricia, Bloobox.gr, Γρηγόρης και A. Iσμαήλος Α.Ε. Mercedes-Benz.

Η εξειδίκευση στον χώρο του Digital Marketing, και ειδικά σε E-commerce & Lead Generation Campaigns, σε συνδυασμό με τις πρωτοποριακές πρακτικές, κατάφεραν να δώσουν στη MEDIACUBE 21 κορυφαία βραβεία του θεσμού, στα πιο απαιτητικά verticals του e-πιχειρείν. Gold βραβεία στιςκατηγορίες «Best Performance in Consumer Electronics» με το ΠΛΑΙΣΙΟ, «Best in Other – Betting» μετην Betshop.gr, «Best Performance in Beauty, Health & Pharma» με το ToFarmakeioMou.gr και «Best Performance in Food & Beverages» με τον Γρηγόρη.

Όπως δήλωσε ο Κωνσταντίνος Σκιάνης, Founder & Managing Partner της MEDIACUBE: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι που συμμετέχουμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, σε μια γιορτή του Performance Marketing. H φετινή χρονιά αποτελεί μία από τις πιο δύσκολες και πιο απαιτητικές των τελευταίων χρόνων, με αποτέλεσμα οι διακρίσεις όλων μας να έχουν επιπλέον αξία.

Ο χώρος του Digital Marketing με τα εξαιρετικά και ταλαντούχα στελέχη που τον έχουν πλαισιώσει, έχει καταφέρει να καθιερωθεί στην Ελλάδα σαν ένας μοχλός ανάπτυξης και υποστήριξης των επιχειρήσεων που θέλουν να δημιουργήσουν και να προχωρήσουν μπροστά. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και τους διοργανωτές και ευχόμαστε πολλές επιτυχίες στο μέλλον».

Tα απαιτητικά projects, οι μακροχρόνιες συνεργασίες, οι εξαιρετικοί συνεργάτες και η προσήλωση στην ποιότητα έναντι της ποσότητας, αποτελούν το βασικό συστατικό της επιτυχίας για τη MEDIACUBE.

Με περισσότερα από 16 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά, το Online Marketing (Performance & Branding) βρίσκεται στο DNA της και αποτελεί το δομικό συστατικό κάθε επιτυχημένου project.

Η καθιέρωση της MEDIACUBE σε Google Premier Partner και Facebook Marketing Partner τα τελευταία χρόνια, της δίνει τη δυνατότητα να έχει πρόσβαση σε exclusive και καινοτόμα διαφημιστικά εργαλεία και betas. Με αυτό τον τρόπο βρίσκεται διαρκώς και σταθερά μπροστά στις νέες δυνατότητες που παρέχουν τα Digital Media, αναβαθμίζοντας ακόμα περισσότερο την ποιότητα των υπηρεσιών της και την απόδοση των διαφημιστικών ενεργειών που αναλαμβάνει.

Σκοπός της MEDIACUBE είναι να βοηθάει και να αποτελεί έμπνευση για εταιρείες και οργανισμούς, ώστε να υπερβαίνουν τις δυνατότητές τους και να ξεχωρίζουν μέσα από καινοτόμες πρακτικές.

Dream Team makes the Dream Work!