Τα Shopper Marketing Awards διοργανώνονται για δεύτερη φορά, με στόχο να παρουσιάσουν και να επιβραβεύσουν τη δημιουργικότητα, την καινοτομία και την αποτελεσματικότητα των ενεργειών BTL, Trade Marketing & Marketing at Retail. Ο Πρόεδρος της επιτροπής αξιολόγησης, Κωνσταντίνος Μαχαίρας, Πρόεδρος ΙΕΛΚΑ, αναφέρει στο χαιρετιστήριο μήνυμά του: «Το 2021 είναι μια χρονιά μετασχηματισμού για τις αγορές και συμπεριφορές των καταναλωτών στο λιανεμπόριο τροφίμων.

Για να επανέλθουμε στην προ Covid-19 εποχή πρέπει να ανατρέξουμε σε πρόσθετες, διαφορετικές ευκαιρίες προβολών μέσα στα καταστήματα. Δεδομένου ότι ο χώρος στο ράφι και η τοποθέτηση στο κατάστημα ενδέχεται να μην έχουν την ίδια σημασία για τις μάρκες αλλά και για την στρατηγική των αλυσίδων, θα αναζητήσουμε πιο αποτελεσματικούς τρόπους στις δυο τάσεις πλέον στον ιστότοπο και στο φυσικό κατάστημα. To shopper marketing για τiς αναδυόμενες μάρκες (νο 3,4,5) αποκτά διαφορετική στρατηγική σημασία και δεν υπάρχει χώρος για τακτικές.

Η δημιουργικότητα, η καινοτομία, η αποτελεσματικότητα και η ουσιαστική κυκλοφορία των μάρκων εντός των φυσικών καταστημάτων θα αποτελέσει για ακόμη μια χρονιά το κίνητρο για την συμμετοχή των εταιρειών στα Shopper Marketing Awards». Η online υποβολή των υποψηφιοτήτων συνεχίζεται μέχρι την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου, στο www.shopperawards.gr.