Η αγάπη του Chef & Culinary Expert Βαγγέλη Δρίσκα για τη μαγειρική, αλλά και το πάθος του να παρακολουθεί τις εξελίξεις, τα νέα και ό,τι καινούργιο συμβαίνει σε σχέση με τη γαστρονομία στην Ελλάδα και στον κόσμο, ήταν η αφετηρία για να δημιουργήσει με την ομάδα του το ανανεωμένο eatme και να μοιραστεί γευστικές εμπειρίες με τους αναγνώστες του «Έθνος της Κυριακής».

Από τις 6 Οκτωβρίου και κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα, ο Βαγγέλης Δρίσκας και η ομάδα του υπόσχονται στους αναγνώστες δοκιμασμένες συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, βατές και με σίγουρο αποτέλεσμα, ενώ αναπόσπαστο κομμάτι της ύλης θα αποτελεί η ζαχαροπλαστική.