Συμμετέχουν εκπρόσωποι media agencies, μεγάλων διαφημιζόμενων και θεσμικών φορέων, καθώς και ακαδημαϊκοί
Mε εντατικούς ρυθμούς προχωρά η διοργάνωση των Regional Media Awards ’17 (www.regionalmediaawards.gr), των βραβείων που αναδεικνύουν τη δυναμική των Περιφερειακών ΜΜΕ και φέτος είναι ιδιαίτερα αναβαθμισμένα.

Η ουσιαστική αναβάθμισή τους αντικατοπτρίζεται και στην Κριτική Επιτροπή, η οποία φέτος αποτελείται από περισσότερα μέλη, 19 τον αριθμό, εκπροσώπους media agencies, μεγάλους διαφημιζόμενους, θεσμικούς φορείς, μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, κ.α. Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής είναι ο Κωνσταντίνος Καμάρας, ενώ τα υπόλοιπα μέλη είναι τα εξής:

– Πέτρος Αλβέρτος, Deputy General Manager, Mindshare
– Δημήτρης Βέργαδος, Διευθυντής Τομέα Επικοινωνίας, ΣΕΒ
– Aντιγόνη Γαλάνη, Deputy General Manager, Zenith Optimedia
– Τζωρτζίνα Γεωργίλη, Μedia Manager, Wind Hellas
– Σταμάτης Δαυίδ, Marketing Manager, Μασούτης
– Γιώργος Ζαλοκώστας, Μedia Expert
– Δημήτρης Ζήσης, Διευθύνων Σύμβουλος, Red Lemon
– Αλέξης Καρακατσάνης, Γενικός Διευθυντής Easy 97,2, Ρυθμός 9,49, Όμιλος ΑΝΤ1
– Φλώρα Κοκκινάκη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο Τμήμα Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας, Πρόεδρος του Τμήματος Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
– Ξένια Κούρτογλου, Founder & Managing Partner, Focus Bari
– Θεόφιλος Κωτσίδης, Media & Digital Strategist, Founder Oyster Media
– Αντώνης Μαλανδρίνος, Γενικός Διευθυντής, Mave
– Μιχάλης Μεϊμάρης, Kαθηγητής Νέων Τεχνολογιών και Μ.Μ.Ε., Επικοινωνίας και Εκπαίδευσης, Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
– Λυδία Παπαδάτου, Regional Media Partner, Global Communication
– Αλέξης Παπαμάργαρης, Account Director, BGM OMD
– Κώστας Σταματάκης, Chief Marketing & Customer Officer, Dixons/Κωτσόβολος
– Κυριακή Σουτζή, Media Manager, ΑΒ Βασιλόπουλος
– Λίνα Χανιώτη, ΤV Director, UM

Να σημειωθεί ότι φετινή διοργάνωση περιλαμβάνει και το Regional Media Forum ’17. Σε αυτό θα συμμετάσχουν καταξιωμένοι ξένοι keynote ομιλητές, που θα παρουσιάσουν την πραγματικότητα των περιφερειακών ΜΜΕ χωρών όπως η Ισπανία και η Μ. Βρετανία, αλλά και επιφανείς εκπρόσωποι της εγχώριας κοινότητας (εκπρόσωποι ΜΜΕ της περιφέρειας, θεσμικοί φορείς, διαφημιζόμενοι, διαφημιστές κ.α.), οι οποίοι μέσα από συζητήσεις panel θα αναδείξουν τις μεγάλες προκλήσεις και ευκαιρίες που αντιμετωπίζουν σήμερα τα περιφερειακά και τοπικά ΜΜΕ, όχι μόνο για τα ίδια, αλλά για την ευρύτερη αγορά της Επικοινωνίας.

Το Regional Media Forum ’17 θα διεξαχθεί την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017, λίγο νωρίτερα από την Τελετή Απονομής των Regional Media Awards ’17, η οποία έχει προγραμματιστεί για την ίδια ημέρα, στον ίδιο χώρο, στο Gazarte, στον Κεραμικό. Η φετινή διοργάνωση έχει την υποστήριξη της Focus Bari, αλλά και όλων των agencies που εξειδικεύονται στα μέσα της περιφέρειας, όπως είναι οι Digitad, Global Media Communication, Mave, Red Lemon, ενώ έχει τεθεί υπό την αιγίδα θεσμικών φορέων ΜΜΕ της περιφέρειας, όπως είναι η ΠΕΙΡΑΣ (Πανελλήνια Ένωση Ιδιοκτητών Ραδιοφωνικών Σταθμών).