Η νέα ραδιοφωνική σεζόν μόλις ξεκίνησε για τον σταθμό «Ρυθμός 94.9» «Ανοίγουμε μικρόφωνα». Αυτό είναι το σύνθημα της εβδομάδας ή μάλλον… της ημέρας, αφού πρεμιέρα έκαναν σήμερα, Δευτέρα 28 Αυγούστου, οι εκπομπές του Ρυθμού 94.9.

Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φόρα που ο Ρυθμός 94.9, ανοίγει την αυλαία μέσα στον Αύγουστο, με την πρωινή εκπομπή του σταθμού «Μόρνι Κρου» και τους Κώστα Μαλιάτση, Βαγγέλη Γιαννόπουλο και Φελίσια Τσαλαπάτη για 3η σεζόν.

Μαζί με το ραδιοφωνικό τρίο επέστρεψε και ο διαγωνισμός «5.000 ευρώ σε 1΄», στον οποίο ένας ακροατής βγαίνει καθημερινά στον «αέρα» του σταθμού και μέσα από 10 ερωτήσεις, μπορεί να κερδίσει μέχρι 5.000 ευρώ μετρητά. Ακολουθούν με τις δικές τους εκπομπές οι παρουσιάστριες Μαρία Γεωργάκαινα, Μαντώ Γαστεράτου και Έλενα D’ Angelo. Τις νύχτες, η σκυτάλη περνά στο «Non Stop Mix by Nikos Halkousis».

Τα Σάββατα αναλαμβάνει και πάλι η Γιώτα Τσιμπρικίδου στις 10:00 και η Έλενα D’ Angelo στις 14:00. Τέλος, τις Κυριακές η Μαργαρίτα Λοίζου θα βγαίνει στον «αέρα» από τις 10:00.