Στη 2η χρονιά διεξαγωγής του θεσμού

Ο θεσμός υλοποιείται από το περιοδικό σελφ σέρβις της BOUSSIAS και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών για 2η χρονιά. Η αναγνώριση της εγκυρότητας, της εμπεριστατωμένης διάκρισης των βέλτιστων πρακτικών μεταξύ πολλών αξιόλογων συμμετοχών και της αξίας του θεσμού στην προβολή παραδειγμάτων προς μίμηση, εκφράστηκε από την αύξηση των συμμετοχών κατά 43%!

Στην τελετή βράβευσης παρευρίσκονται για να γιορτάσουν τη διάκριση των επιχειρήσεών τους και τα αποτελέσματα της ομαδικής δουλειάς και της συνεργασίας, υψηλόβαθμα στελέχη των σούπερ μάρκετ και των προμηθευτικών τους εταιρειών. Τα βραβεία έχουν τη υποστήριξη του ΣΕΒΤ, του ECR Hellas και του Ινστιτούτου Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών, ενώ τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης.