Τη Δευτέρα 18 Μαΐου, στις 15:00, για επιχειρήσεις εστίασης, διασκέδασης και φιλοξενίας. Συνολικά 25 πρωταγωνιστές, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, επιστήμονες, ειδικοί, επιχειρηματίες, σεφ και δημοσιογράφοι συμμετέχουν και ανταλλάσσουν απόψεις για την επόμενη μέρα, σε διαδικτυακή συζήτηση που διοργανώνουν η ελληνική ζυθοποιία Νήσος και η εταιρεία διανομής αλκοολούχων ποτών, οίνων και μπίρας Άμβυξ. Σκοπός […]

Τη Δευτέρα 18 Μαΐου, στις 15:00, για επιχειρήσεις εστίασης, διασκέδασης και φιλοξενίας.

Συνολικά 25 πρωταγωνιστές, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, επιστήμονες, ειδικοί, επιχειρηματίες, σεφ και δημοσιογράφοι συμμετέχουν και ανταλλάσσουν απόψεις για την επόμενη μέρα, σε διαδικτυακή συζήτηση που διοργανώνουν η ελληνική ζυθοποιία Νήσος και η εταιρεία διανομής αλκοολούχων ποτών, οίνων και μπίρας Άμβυξ. Σκοπός της διαδικτυακής συζήτησης είναι η ανάπτυξη δημόσιου διάλογου ποιότητας, δημιουργικού προβληματισμού και προτάσεων για τη λειτουργία του κλάδου μετά το lockdown και πριν το εμβόλιο που θα εξουδετερώσει την απειλή του Covid-19.

Τη συζήτηση αναμένεται να παρακολουθήσουν πάνω από 300 επαγγελματίες και επιχειρηματίες της Εστίασης, Διασκέδασης και Φιλοξενίας. Χαιρετισμούς θα απευθύνουν από την πλευρά των διοργανωτών οι Γιάννης Αρτινός, Γενικός Διευθυντής της Άμβυξ, και Αλέξανδρος Κουρής, Ιδιοκτήτης της Νήσος. Η Μάγια Τσόκλη, Δημοσιογράφος και Συνιδιοκτήτρια της Νήσος, επιμελείται τις συνεντεύξεις με τους ειδικούς και επιστήμονες, και τον διάλογο συντονίζει ο Αλέξανδρος Κουρής.