Συνολικά 20 βραβεία απέσπασε πρόσφατα η Αmuse, η οποία γιορτάζει φέτος τα 20 χρόνια της. Συγκεκριμένα, απέσπασε 19 βραβεία στα Event Αwards, για projects που υλοποίησε για τους πελάτες που την εμπιστεύτηκαν τη χρονιά που πέρασε, καθώς και Ermis Gold για το Χριστουγεννιάτικο mapping στη Βουλή τα Χριστούγεννα του 2019.

Ο Μanaging Director της Amuse, Βασίλης Μεντζελόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Ο Νοέμβριος του 2021 είναι για μας ο μήνας που γιορτάζουμε τα 20ά γενέθλια της Αmuse, είκοσι χρόνια μέσα στα οποία έχουμε τη χαρά, την τιμή και την ευθύνη να υπηρετούμε τα σημαντικότερα brands της αγοράς.

Ευχαριστώ τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν και την ομάδα μας που ανταποκρίνεται καθημερινά στις προκλήσεις του αύριο με κέφι και συνέπεια. Τα βραβεία αυτά τους ανήκουν για όλα αυτά που κάνουν κάθε στιγμή, χτίζοντας την αξιοπιστία μας ως άτομα και ως ομάδα. Το 2021 είναι για μας μια χρονιά αφετηρία για νέους στόχους και μια νέα δεκαετία. Να είμαστε καλά να παράγουμε ενθουσιασμό για όλους αυτούς που μας παρακολουθούν!».