Σε συνεργασία με το Hellenic American University
To Hellenic American University διοργανώνει, σε συνεργασία με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, τη 2η Ακαδημία θεωρητικών και πρακτικών μαθημάτων αεροπορίας.

Ο γνωστός πλέον θεσμός του Aviation and Flight Academy απευθύνεται σε παιδιά 14-17 ετών που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τις πρώτες θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις σχετικά με τον αεροπορικό κλάδο, αλλά και αγαπούν τον κόσμο της αεροπορίας. Από τη Δευτέρα, 26 Ιουνίου έως τις 14 Ιουλίου, στο πλαίσιo της ακαδημίας, οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν τις αρχές της αεροπορίας και των πτήσεων σε ένα πρόγραμμα που συνδυάζει μαθήματα σε τάξη και βιωματική μάθηση στο ΔΑΑ και στο Αεροδρόμιο Μεγάρων.

Οι μαθητές που θα παρακολουθήσουν το μάθημα Βασικές Αρχές Αεροπορίας και Πτητικής θα παρακολουθήσουν επιπλέον πτητικά μαθήματα σε προσομοιωτή πτήσης. Η Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του ΔΑΑ, Ιωάννα Παπαδοπούλου, δήλωσε: «Το Aviation and Flight Academy είναι μία ξεχωριστή και πρωτοποριακή εκπαιδευτική πρωτοβουλία. Οι μαθητές μας θα διδαχθούν τις αρχές της αεροπορίας σε ένα συναρπαστικό πρόγραμμα που θα τους χαρίσει ουσιαστικές γνώσεις σε επίπεδο θεωρίας αλλά και on-site πρακτικής, και θα τους προσφέρει μια πρώτη εικόνα από τον άκρως συναρπαστικό, και επαγγελματικά πολλά υποσχόμενο, αεροπορικό κλάδο!»