Ο όμιλος εταιρειών TDG και οι εταιρείες του ομίλου ForestView, Project Agora και TailWind συνδιοργανώνουν, την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου, το εξειδικευμένο MasterClass «Mastering the Digital Shelf». H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί online σε συνεργασία με την Boussias, στο πλαίσιο του συνεδρίου Shop X. Οι τελευταίοι 18 μήνες επιτάχυναν την ψηφιακή μετάβαση στην Ελλάδα κατά τουλάχιστον 5 χρόνια.

Το ψηφιακό ράφι και οι ψηφιακοί διάδρομοι είναι πλέον ο χώρος που δίνεται καθημερινά η μάχη για την προσοχή, το ενδιαφέρον και τις αγορές των καταναλωτών. Κορυφαίοι ειδικοί από brands και retailers, καθώς και από τις εταιρείες της TDG θα δώσουν με πρακτικό τρόπο σε παραγωγούς, brand managers και retailers τα στοιχεία, το πλαίσιο και τα εργαλεία που χρειάζονται για να κερδίσουν τον «πόλεμο» του ψηφιακού ραφιού.

Ο Οδυσσέας Ντότσικας, Ιδρυτής και CEO του TDG και συντονιστής της εκδήλωσης, σχολίασε σχετικά: «Με τις αλλαγές στις καταναλωτικές συμπεριφορές των Ελλήνων και τον κεντρικό ρόλο που πλέον παίζει το ψηφιακό ράφι, αφενός, και το big bang πολλαπλών και νέων ψηφιακών καναλιών, αφετέρου, δεν υπάρχει καταλληλότερη στιγμή από αυτή για να μοιραστούμε προβληματισμούς, γνώσεις και εμπειρίες γύρω από το θέμα και να κάνουμε μία πρώτη αποτίμηση με στόχο τη συνεχή βελτίωση».