8 Ιουνίου στο Ζάππειο
Η ΕΕΔΕ διοργανώνει την 15η Τελετή Απονομής της διάκρισης Manager of the Year, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Ιουνίου και ώρα 19.00 στο Περιστύλιο του Ζαππείου.

Η ΕΕΔΕ διοργανώνει την 15η Τελετή Απονομής της διάκρισης Manager of the Year, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Ιουνίου και ώρα 19.00 στο Περιστύλιο του Ζαππείου. Το βραβείο Manager of the Year είναι ένας από τους πλέον αναγνωρισμένος θεσμούς της ελληνικής αγοράς που καθιερώθηκε το 2002, βραβεύοντας εξαιρετικές προσωπικότητες της επιχειρηματικής κοινότητας.

Η δημιουργία του θεσμού βασίστηκε στην ανάγκη της επιπλέον αναγνώρισης των ανωτάτων διευθυντικών στελεχών, στο σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον. Για το 2015, το βραβείο απονεμήθηκε στον Αριστοτέλη Παντελιάδη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Μetro ΑΒΕΕ.

Η επιτυχής και αποτελεσματική άσκηση διοίκησης από τα πρόσωπα αυτά προκύπτει από: τα οικονομικά αποτελέσματα της επιχείρησης, τον κοινωνικό απολογισμό, την εξωστρέφεια, τις καινοτομίες, τη διαχείριση ανθρωπίνων πόρων, τη συμβολή στην ανάπτυξη τοπικών κοινωνιών και άλλα επιτεύγματα που συνάδουν με την ανάδειξη ενός υποψηφίου ως ηγέτη του χώρου. Η ιδιότητα του μέλους της ΕΕΔΕ δεν αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την απονομή του Βραβείου.