Η Μελίζα Βισβάρδη και η Βούλα Μερκούρη αναλαμβάνουν τη Γενική Διεύθυνση της MullenLowe Athens. Οι δύο νέες Γενικές Διευθύντριες θα ασκήσουν τα νέα τους καθήκοντα από την 1η Οκτωβρίου 2022.

Η Μελίζα Βισβάρδη, με εμπειρία 23 ετών σε πολυεθνικές εταιρείες επικοινωνίας όπως η Lowe Lintas & Partners, Adel Saatchi&Saatchi, TBWA\Athens αλλά και σε τοπικά σχήματα όπως η Flybee, έχει συνεργαστεί στενά με τοπικά και διεθνή brands συμβάλλοντας στην ανάπτυξή τους. Από τον Οκτώβριο του 2021 επέστρεψε στην MullenLowe Athens.

H Βούλα Μερκούρη έχει εμπειρία μεγαλύτερη από 27 χρόνια στον χώρο της διαφήμισης και των media, εκ των οποίων τα 17 στην MullenLowe Athens. Έχει διαχειριστεί μια σειρά ελληνικών και πολυεθνικών λογαριασμών FMCG και υπηρεσιών σε διάφορα industries, τόσο σε επίπεδο account management αλλά και media planning and buying.

Η συνεργασία της εταιρείας με τον μέχρι σήμερα Διευθύνοντα Σύμβουλό της, Δημήτρη Μιχόπουλο ολοκληρώνεται, με τον ίδιο να εστιάζει πλέον στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες καθώς και στη μακροχρόνια ενασχόλησή του με θέματα thought leadership μέσα από διαλέξεις, συνέδρια και άλλες αντίστοιχες πρωτοβουλίες.