Αποτελεί μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες στην ελληνική αγο­ρά, με την κοινωνική προσφορά να αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της λει-
τουργίας της. Το efood, μέσω του προγράμματος Love Delivered, στηρίζει περισσότερους από 30 φορείς ετησίως και συνδράμει σε διαφορετικούς κοινωνικούς σκοπούς, εκτείνοντας σε άλλο επίπεδο την έννοια του… delivery!

Τι είναι το «love delivered»;
Τι ακριβώς είναι το πρόγραμμα Love Delivered του efood; Τι περιλαμβάνει, ποιες οι δράσεις και ο στόχος του; Είναι απλό: το Love Delivered εκφράζει έμπρακτα τον βασικό στόχο της εταιρείας να δίνει πίσω και να προσφέρει στην κοινωνία. Παράλληλα, μέσω ενεργειών «Love Delivered» στην πλατφόρμα, οι χρήστες του efood έχουν την ευκαιρία να συνεισφέρουν μέσω της παραγγελίας τους, σε επιλεγμένους σκοπούς.

Η συνεργασία με την we4all
Όντας ένα «ζωντανό» κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας και του πλανήτη, το efood εστιάζει την πιο πρόσφατη δράση του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης Love Delivered, στην προστασία του περιβάλλοντος.

Συγκεκριμένα, σε συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Περιβαλλοντικό Ορ­γανισμό We4all, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να συμβάλουν στον καθαρισμό και την προστασία των δασών.

Έως τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022, οι χρήστες της πλατφόρμας του efood έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στον καθαρισμό και στην προστασία των δασών, προσφέροντας μόλις 1 ευρώ, κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας τους. Η συνεισφορά των χρηστών και του efood αναμένεται να συμβάλει άμεσα στο πρόγραμμα καθαρισμού και προστασίας των δασών, το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με την We4all.

Η συγκεκριμένη περιβαλλοντική δράση έρχεται σε συνέχεια της ολοκλήρωσης, πριν από μερικές εβδομάδες, του προγράμματος Προσφέρω Έμπρακτα – Fire Relief, την οποία υλοποίησε το efood, σε συνεργασία με το «Μαζί για το Παιδί», ανακαινίζοντας σχολικές εγκαταστάσεις στις πληγείσες από τη φωτιά περιοχές της Βόρειας Εύβοιας.

Το efood σήμερα
Το efood συνεργάζεται σήμερα με περισσότερα από 20.000 καταστήματα, σε 100 πόλεις και απασχολεί περισσότερους από 5.000 εργαζόμενους. Με βάση την τεχνολογία και την καινοτομία, στα 10 χρόνια από την έναρξη λειτουργίας του, αναπτύσσει συνεχώς τις υπηρεσίες του και διευρύνει τις κατηγορίες προϊόντων που διανέμει σε εκατοντάδες χρήστες της πλατφόρμας του, καθημερινά. Τα δύο τελευταία χρόνια συγκαταλέγεται στους σημαντικότερους εργοδότες στην Ελλάδα, με την ανάδειξή του στην πρώτη τριάδα στον θεσμό Best Places to Work. Έχει εντάξει την κοινωνική προσφορά ως αναπόσπαστο μέρος της λειτουργίας του, με όχημα το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης «Love Delivered».

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δράση των efοod και We4all είναι διαθέσιμες στον παρακάτω βίντεο.