Έληξε η συνεργασία του Κώστα Τσολάκη με τον όμιλο Antenna, μετά από κοινή απόφαση των δύο πλευρών σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Ο Κώστας Τσολάκης τα τελευταία 3,5 χρόνια ασκούσε καθήκοντα Corporate Communications & PR Director του ομίλου και είχε υπό την ευθύνη του τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των ενεργειών στρατηγικής επικοινωνίας, όπου περιλαμβάνονταν μεταξύ άλλων η Διεύθυνση Γραφείου Τύπου, εσωτερική επικοινωνία, Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, χορηγίες επικοινωνίας και διοργάνωση internal και external events.

Η απόφαση για την λήξη της συνεργασίας έχει να κάνει με την επιλογή του Κ. Τσολάκη να ασχοληθεί ενεργά ως Consultant με τη Στρατηγική Επικοινωνία και τις Δημόσιες Σχέσεις μέσω της The Kompany PR & Corporate Communications Agency.

Η The Kompany ιδρύθηκε από τον ίδιο το 2015 και ασχολείται με όλο το φάσμα των υπηρεσιών Εταιρικής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων σε online και offline περιβάλλον, έχοντας συνάψει σημαντικές συνεργασίες με κορυφαίους οργανισμούς και brands από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Στην πολύχρονη διαδρομή του στον χώρο της εταιρικής επικοινωνίας εκτός από τον όμιλο Antenna έχει επίσης συνεργαστεί με εταιρείες όπως Vodafone, FORTHnet κ.ά.