Τις digital signage λύσεις του τμήματος LG Business Solutions της LG Electronics επέλεξε ο τηλεοπτικός σταθμός Star Channel για το στούντιο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, δίνοντας τη δυνατότητα στους τηλεθεατές να ενημερώνονται μέσα από ένα Video Wall αποτελούμενο από 40 οθόνες.

Για το στούντιο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Τις digital signage λύσεις του τμήματος LG Business Solutions της LG Electronics επέλεξε ο τηλεοπτικός σταθμός Star Channel για το στούντιο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, δίνοντας τη δυνατότητα στους τηλεθεατές να ενημερώνονται μέσα από ένα Video Wall αποτελούμενο από 40 οθόνες. Συγκεκριμένα, ο σταθμός εξοπλίστηκε με video wall από οθόνες 55 ιντσών της σειράς 55VH7E-H της LG σε κάθετη διάταξη.

Ο Φώτης Διαλεκτόπουλος, Διευθυντής Τεχνικής Λειτουργίας του Star Channel, δήλωσε σχετικά: «Οι προηγμένες digital signage λύσεις της LG αναβάθμισαν αισθητά την προβολή των ειδήσεων και των εικόνων που μεταφέρουμε από όλο τον κόσμο. Τα μοναδικά χαρακτηριστικά των συγκεκριμένων Video Wall οθονών της σειράς, την κατέστησαν ιδανική επιλογή, καθώς χάρη στο λεπτό πλαίσιό τους συνθέτουν μια εντυπωσιακή, αδιάλειπτη ενιαία εικόνα, ενώ ο μίνιμαλ σχεδιασμός τους ταιριάζει απόλυτα με την ατμόσφαιρα του ειδησιογραφικού μας studio».