Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης του Υφυπουργού Ψηφιακής Πολιτικής στο TV Insider 2019
Για όλα τα θέματα που θα απασχολήσουν την αγορά των media και της διαφήμισης το 2019 τοποθετείται ο Υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Λευτέρης Κρέτσος, στο πλαίσιο εκτενούς συνέντευξής του στην ειδική έκδοση TV Insider 2019-The Day After του Marketing Week.

Με αιχμή του δόρατος τη χορήγηση των τηλεοπτικών αδειών, ο Υφυπουργός επισημαίνει ότι οι κυβερνητικές επιλογές για ένα υγιές οικοσύστημα στο χώρο των media «δικαιώθηκαν εκ του αποτελέσματος», ενώ τονίζει τη σημασία της μείωσης του φόρου διαφήμισης, καθώς ήταν ο υψηλότερος διεθνώς. Παράλληλα, προαναγγέλλει ανάλογη μείωση για τα περιφερειακά κανάλια, αναφέρεται στη λειτουργία 4ου δημόσιου καναλιού, του ΕΡΤ Sports, ενώ αποκαλύπτει ότι η ΕΡΤ μπορεί να διεκδικήσει την ταινιοθήκη του Mega.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί η ρητή δήλωση του Υφυπουργού αναφορικά με την πλατφόρμα διάθεσης και αγοράς τηλεοπτικού χρόνου: «Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια αν διαπιστωθεί ότι για οποιοδήποτε λόγο κάποιοι προσπαθήσουν να μπλοκάρουν την εφαρμογή του», λέει χαρακτηριστικά. Περισσότερα στην ειδική έκδοση που θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο.