Η ALD Automotive I LeasePlan λάνσαρε σε εκδήλωση στην Ελλάδα την Ayvens, τη νέα παγκόσμια μάρκα κινητικότητας, η οποία αποτελεί την ένωση των δύο εταιρειών μετά τη συγχώνευση, τον Μάιο του 2023.

Κύριος μέτοχος της εταιρείας είναι ο γαλλικός χρηματοπιστωτικός οργανισμός, Societe Generale. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν στοιχεία για το αποτύπωμα της εταιρείας στην Ελλάδα, σύμφωνα με το οποίο, από την Ayvens πραγματοποιείται το 12% των συνολικών ταξινομήσεων καινούργιων αυτοκινήτων στη χώρα, την ίδια στιγμή που η εταιρεία διαθέτει περίπου 60.000 οχήματα στους ελληνικούς δρόμους αξίας άνω του 1,1 δισεκατομμυρίου ευρώ. Παράλληλα, παρουσιάστηκε και το μεγαλύτερο κέντρο κινητικότητας (Mobility Centre) στην Ελλάδα στη Μαγούλα Αττικής σε μια έκταση 60 στρεμμάτων ενώ λανσαρίστηκε και η νέα πλατφόρμα, Ayvens Carmarket, που επικεντρώνεται στην αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

Ο Κώστας Πετρούτσος, Managing Director της Ayvens, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε στην Ελλάδα την “Ayvens”, τη νέα μας εταιρική ταυτότητα. Η Ayvens, είναι η νέα παγκόσμια μάρκα βιώσιμης κινητικότητας και αποστολή της είναι να μεταμορφώσει τον τρόπο που κινούμαστε, στοχεύοντας στην απλότητα, την ευφυΐα και τη βιωσιμότητα. Μεταξύ άλλων, σήμερα παρουσιάζουμε το νέο μας Mobility Centre στη Μαγούλα Αττικής, και την πλατφόρμα Ayvens Carmarket, η οποία θα φέρει επανάσταση στην αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στην Ελλάδα. Σήμερα λοιπόν συστήνουμε την Ayvens και μαζί “ανοίγουμε δρόμο για το αύριο”».