Με διπλάσια ταχύτητα, βελτιωμένη προστασία και 2 νέες λειτουργίες
To Viber ανακοινώνει την κυκλοφορία του Viber 10, που φέρει νέο σχεδιασμό, βελτιώνει την εμπειρία των χρηστών και προσφέρει δύο φορές γρηγορότερη ανταλλαγή μηνυμάτων.

Ο νέος σχεδιασμός προσφέρει απλή πλοήγηση χάρη σε ένα πιο ανάλαφρο και κομψό περιβάλλον, ενώ οι χρήστες μπορούν να διατηρούν όλες τις συνομιλίες, τα Communities, τα chatbots και το αγαπημένο τους δημόσιο περιεχόμενο σε μια κύρια λίστα συνομιλιών. Επίσης στην ενημερωμένη οθόνη Calls (Κλήσεις), οι χρήστες μπορούν να βρουν τις πιο πρόσφατες κλήσεις τους, να αποκτήσουν πρόσβαση στη λίστα επαφών τους και να διαχειριστούν τις Viber Out συνδρομές τους.

Παράλληλα, το Viber 10 εισάγει δύο νέες λειτουργίες: τα Hidden-number Chats (Συνομιλίες με απόκρυψη αριθμού) στα Viber Communities, μια νέα δυνατότητα που επιτρέπει στους χρήστες- μέλη μιας κοινότητας να ανταλλάσσουν μηνύματα χωρίς να χρειάζεται η ανταλλαγή τηλεφωνικού αριθμού και τα Viber Group Calls (Ομαδικές κλήσεις Viber) που επιτρέπουν σε μέχρι και πέντε χρήστες να ξεκινήσουν μια ομαδική φωνητική κλήση, κάτι που μελλοντικά θα διατίθεται και στις βιντεοκλήσεις. Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, «το Viber 10 συνεχίζει τη δέσμευση για 100% ιδιωτικότητα των χρηστών, με πλήρη κρυπτογράφηση».