Πρόκειται για το Lana Sutra, μια σειρά από 15 εγκαταστάσεις που γιορτάζουν τον έρωτα και την επιθυμία για ισότητα και μοίρασμα. Κατασκευασμένες από το νεαρό Κουβανό καλλιτέχνη Erik Ravelo, ο οποίος συνεργάζεται με τη Fabrica, οι 15 εγκαταστάσεις θα είναι διαθέσιμες συγχρόνως μέσα από το Benetton Live Windows digital showcase και μέσω live streaming.

Οι 15 εγκαταστάσεις είναι το αποτέλεσμα των σκέψεων του Erik Ravelo πάνω στην έννοια του Kamasutra. Μετά τα concept stores, η έκθεση θα ταξιδέψει σε διάφορα καταστήματα της Benetton ανά τον κόσμο. Το διεθνές event Lana Sutra θα έχει και το δικό του soundtrack, με συνθέτη τον Francesco Novara ο οποίος επίσης εργάζεται στη Fabrica. Η μουσική θα είναι διαθέσιμη για download από το Internet και θα συμπεριλαμβάνεται στη σειρά cd της Benetton για το φθινόπωρο – χειμώνας 2011.

Επίσης, θα παρουσιαστεί στις σελίδες των Facebook και Twitter της Benetton ως θέμα ειδικών apps, ενώ η κοινότητα των bloggers θα έχει την ευκαιρία να συνεισφέρει γράφοντας posts σχετικά με το event.