Η μοναδική έντυπη έκδοση αποκλειστικά για τον Οικονομικό Διευθυντή
Κυκλοφορεί τον Απρίλιο, για μια ακόμη χρονιά, η ετήσια έκδοση CFO Agenda, η οποία επιχειρεί - μέσα από την οπτική γωνία του Οικονομικού Διευθυντή - να καταγράψει το επιχειρηματικό τοπίο και τις εξειδικευμένες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι Οικονομικές Διευθύνσεις.

Το CFO Agenda 2018 συγκεντρώνει σε μια πολυσέλιδη έκδοση, χρηστικές πληροφορίες και πρακτικές που αναζητά και έχει ανάγκη σήμερα ο CFO, σε τομείς που σχετίζονται με το επάγγελμά του, δίνοντας ταυτόχρονα βήμα στον ίδιο να αποτυπώσει τις σκέψεις του για μια σειρά από ζητήματα. Έμφαση δίνεται τόσο στις συνεντεύξεις με Οικονομικούς Διευθυντές μεγάλων και μεσαίων επιχειρήσεων, όσο και σε άρθρα και αναλύσεις ειδικών, από την ελληνική και τη διεθνή αγορά, σε θέματα μακροοικονομικής ανάπτυξης.

Στην έκδοση συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, τα στελέχη: Σ. Βερζοβίτης (Ευρωπαϊκή Πίστη), Κ. Καραδημητρίου (Konica Minolta), Χ.Κόκκινος (Novo Nordisk), Β. Κωστάκη (Groupama), Χ. Παπαζαχόπουλος (Omega Pharma Hellas), Ν. Παππάς (Schneider Electric), Μ. Πεδουλάκη (Mellon), Μ. Σαμωνας (ΣΙΔΜΑ), Ν. Τζάκου-Λαμπροπούλου (Εθνική Τράπεζα), Σ. Φενερλής (Lamda Hellix), Α. Χασάπης (Eurobank) και Δ. Χατζηγιαννίδης (Creta Farm). Η έκδοση θα αποσταλεί σε περισσότερα από 2.500 στελέχη της οικονομικής διεύθυνσης και επαγγελματίες της αγοράς, καθώς και σε υπουργεία, φορείς, επιμελητήρια και οργανώσεις. Θα διανέμεται επίσης σε Συνέδρια του κλάδου καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.