Δύο προϊόντα της Kraft Paints και της Bioclima, του ομίλου Druckfarben Hellas, βραβεύτηκαν, για ακόμα μία χρονιά, με ένα Gold και ένα Silver βραβείο στη φετινή τελετή απονομής των Green Brand Awards.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Μαρτίου από τη Boussias, με στόχο να αναδειχθούν οι φετινοί νικητές, που εισάγουν και εφαρμόζουν πράσινες καινοτομίες σε προϊόντα, υπηρεσίες και διαδικασίες ανάπτυξης, προάγοντας την πράσινη οικονομία και έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής.

Το Master Easy Clean, το χρώμα της οικογένειας Master σε πιστοποιήσεις, κατέκτησε το Gold βραβείο στην κατηγορία «Best Green Indoor Material», ενώ το Climatop Flexosil της Bioclima έλαβε το Silver βραβείο στην κατηγορία «Best Green Outdoor Material».

«Διακρίσεις όπως αυτές αποδεικνύουν πως η Druckfarben Hellas έχει επιτύχει μέσα από τις βέλτιστες πρακτικές και επενδύσεις στην πράσινη ανάπτυξη και την κυκλική οικονομία, να εκπληρώσει πολλούς από τους βιώσιμους στόχους της, συνεισφέροντας ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.